Techbase x PSV Local Business Partnership

Het verheugt ons enorm om met u allen een belangrijke aankondiging te delen! Achter de schermen hebben zich de afgelopen periode opwindende ontwikkelingen voltrokken. Dit heeft geresulteerd in een officiële samenwerking met het PSV Local Business Partnership.

Samenwerking met het PSV Local Business Partnership

Met gepaste trots kondigen wij aan dat Techbase een formele samenwerking is aangegaan met het PSV Local Business Partnership. Deze strategische samenwerking vertegenwoordigt niet alleen een mijlpaal in onze groei als bedrijf, maar opent ook de deur naar nieuwe mogelijkheden en kansen, met name wat betreft de uitbreiding van ons zakelijke netwerk.

Deze samenwerking is tot stand gekomen vanuit onze gedeelde visie en toewijding aan innovatie en technologische ontwikkelingen. Wij zijn vol vertrouwen dat deze samenwerking een win-winsituatie zal creëren voor alle betrokken partijen.

Wij kijken ernaar uit om de vruchten te plukken van deze samenwerking en willen onze oprechte dank uitspreken aan iedereen die heeft bijgedragen aan het realiseren ervan, in het bijzonder aan Eleven Sport Media, die deze samenwerking mede mogelijk heeft gemaakt.

Mocht u vragen hebben of meer willen weten over deze samenwerking, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij delen graag verdere updates over onze voortgang en ontwikkelingen. Laten we gezamenlijk bouwen aan een veelbelovende toekomst!