Techbase x Xtra Football Training

“Samen met Xtra Football Training hebben we niet alleen een partnerschap, maar een krachtige samenwerking die technische uitdagingen op Champions League niveau aangaat en jong talent inspireert en stimuleert.”

Samenwerking met Xtra Football Training

Enige tijd geleden hebben wij het genoegen gehad om een samenwerkingsverband aan te gaan met Xtra Football Training, een voetbalschool onder leiding van @KaanCevik. Als Techbase hechten wij grote waarde aan het ondersteunen van lokale initiatieven zoals deze voetbalschool. Voetbal is niet zomaar een sport, het is een passie die mensen bij elkaar brengt en inspireert.

De samenwerking gaat verder dan een conventioneel partnerschap, aangezien wij een gedeelde visie koesteren met Xtra Football Training. Gezamenlijk streven wij ernaar het plezier in sport te bevorderen en jong talent de gelegenheid te bieden om te bloeien. Onze gezamenlijke visie richt zich op het oplossen van technische vraagstukken op Champions League niveau. Het is onze hoop dat de getalenteerde individuen van Xtra Football Training op een dag dit hoogstaande niveau zullen bereiken.

Wij zijn van mening dat sport de sociale samenhang in de samenleving versterkt. Samen streven we naar succes, zowel op als naast het voetbalveld. Techbase is dan ook uitermate verheugd om een bijdrage te kunnen leveren aan Xtra Football Training en wij kijken ernaar uit elkaar te blijven ondersteunen in de toekomst. Moge onze gezamenlijke inspanningen bijdragen aan de ontwikkeling en bloei van talent binnen de voetbalgemeenschap en verder.